Mods vs. Rockers Stockholm – lördag 3/9

OK Mods and ROCKERS! Kliv upp ur hängmattan, raka bort semesterskägget och ställ undan krocketklubborna. Nu är det nedräkning inför årets sedvanliga höjdpunkt: Mods vs Rockers!
 foto:

För 5:e året i rad arrangeras Mods vs. Rockers Stockholm. Så se till att din pärla får all den uppmärksamhet som den så väl förtjänar. För visst ska kromet glänsa och lacken skina när vi står där på bron igen?

Lördag 3/9 är det dags att syna varandra i sömmarna igen. Rockers har varit klart fler de senaste 3!! Åren. Dags för tronskifte? Eller har Modsen givit upp tanken på att höja vandringspokalen i luften?

Som vanligt är det samling kl 11.00 för Rockers på Lindhagensplan medan Modsen har St:Eriksplan. Se till att vara där i god tid, eftersom mötet på bron sker redan kl 12.00. (För Rockers gäller skattebefriade caféracers/skinnknuttejärn! Inga ursäkter!)

Uppsamling sker nere i Vinterviken och kanske det blir något jippo på gräsmattan!?

Vi åker tillsammans genom stan till Nytorget. Cirka tid är kl. 14-16 så det finns gott om tid att sparka däck tillsammans. Ekipagen räknas in vid Nytorget så se till att komma med hela varvet för att försvara din sida!

Fest på Kolingsborg, Slussen 19-03. Band och dj’s för respektive sida: The Bonks och Bulldogg Mack (Rockers), Tictox och Lavettes (Mods). Förköp av biljetter på startplatser och Nytorget à 140 kr (även i dörren).

Dresscode gäller för både fordon och deltagare >>

In English >>

Lambretta Club Stockholm & Ton-up Club Stockholm

Bild & text från Mods vs. Rockers Stockholm finns här >>

  1. Mods vs. Rockers Stockholm – lördag 3/9
  2. Dresscode gäller för både fordon och deltagare